mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes3240
mod_vvisit_counterVčera4785
mod_vvisit_counterTento týždeň9758
mod_vvisit_counterMinulý týždeň7055
mod_vvisit_counterTento mesiac28491
mod_vvisit_counterMinulý mesiac13673
mod_vvisit_counterSpolu4519370

Kto je online

Máme  hostí: 89  pripojení
Úvod Rok 2016 Bratislavské módne dni s Mgr. art. Slávkou Vlasovou
Bratislavské módne dni s Mgr. art. Slávkou Vlasovou  PDF  Tlač  Email
Po asi dvojročnej prestávke sa naša kolegyňa a profesorka Slavomíra Vlasová opäť zúčastnila najväčšej módnej udalosti na Slovensku - Bratislavských módnych dní.

Išlo o ich jesennú časť, ktorá sa konala v zaujímavých priestoroch Refinery gallery v Bratislave. Jej kolekcia prišla na rad na tretí deň módneho maratónu spolu s dizajnérmi Hložniková, Pištejová, Kováčik, Haková, Jurčenko a taliansky kožušník - Stefano Pellicceria.

Kolekcia pozostávala  zo štrnástich dámskych outfitov inšpirovaných umeleckým hnutím Art deco. Modely niesli známky geometrického ornamentu, minimalizmu, efektných materiálov a zaujímavých detailov ako strapce a kovové odlesky flitrových aplikácií. Punc luxusu a lesku rokov 20 - tych podčiarklo použite hodvábu, vyšívaného tylu s  minimalistickými prvkami. Odev samotný sa stával dynamickým pri pohybe v rytme tanca charleston.
 O vlasový styling sa postaral vicemajster Európy v účesovej tvorbe -  Lukáš Očenáš.