mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes3378
mod_vvisit_counterVčera2019
mod_vvisit_counterTento týždeň7420
mod_vvisit_counterMinulý týždeň17629
mod_vvisit_counterTento mesiac32226
mod_vvisit_counterMinulý mesiac32448
mod_vvisit_counterSpolu4555553

Kto je online

Máme  hostí: 63  pripojení
Úvod Rok 2013 Učitelia hrajú hokej
Učitelia hrajú hokej  PDF  Tlač  Email

Kolegovia z odborov dizajn hračiek, fotografia, maľba, ba aj dejiny výtvarnej kultúry, už druhú sezónu skúšajú svoje reflexy a fyzické sily na ľade. Začínali len s hokejkou a korčuľami a teraz už majú hokejovú výstroj.

Ich heslo :“ nie je umenie dobre hrať, ale dobre vyzerať !“ sa takto plní. Treba však po pravde povedať, že naozaj hrajú s nasadením, skúšajú finty, sledujú zápasy. Na ružomberskom hokejovom štadióne vyzývajú občanov mesta, aby si zahrali. Vytvorili tak takmer stály mančaft aj s brankármi. Budú mať svoju značku a názov? My by sme im navrhli: FASA CHASA, PHT(pedagogický hokejový team), NHR(nadšenci hokeja v Ružomberku)... Teší nás, že aj takýmto spôsobom propagujú našu školu. Ba dokonca občas príde zahrať aj líder študentov školy Šimon Chyla, ktorého sošná postava už na začiatku odrádza súperov. Len tak ďalej chlapci, sme na Vás hrdí! Športu zdar! A hokeju zvlášť!

späť