mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes2468
mod_vvisit_counterVčera2019
mod_vvisit_counterTento týždeň6510
mod_vvisit_counterMinulý týždeň17629
mod_vvisit_counterTento mesiac31316
mod_vvisit_counterMinulý mesiac32448
mod_vvisit_counterSpolu4554643

Kto je online

Máme  hostí: 65  pripojení
Úvod Rok 2010 Večer v znamení čiernej
Večer v znamení čiernej  PDF  Tlač  Email
Pondelok, 21 Jún 2010 00:00

Dňa 20. mája 2010 sme sa zúčastnili módnej šou REXONA CRYSTAL „Trúfni si na čiernu“, ktorá sa konala v hoteli Carlton v Bratislave.

Videli sme tam kolekcie štyroch začínajúcich módnych návrhárok, z ktorých tri vybrala odborná porota v zložení Denisa Dvončová, Lukáš Kimlička, Mária Reháková, Mgr. art. Barbora Peuch a Tatiana Kovaříková. Štvrtú súťažiacu si vybrali ľudia na základe internetového hlasovania na stránke Rexony zo 7 finalistov vybraných porotou z celkového počtu prihlásených, medzi ktorými sme boli aj my (spolu s Teréziou Omastovou zo 4.B, ktorá sa ale tejto šou nezúčastnila).

Väčšina modelov boli nápadité spoločenské a vychádzkové šaty, ktoré sa dali obdivovať (až na niektoré spracovania krajov a zipsov!) a samozrejme všetko sa točilo okolo čiernej. Prehliadku dopĺňali rôzne tanečné vystúpenia: akrobatická šou, rytmická gymnastika, argentínske tango a brušný tanec. Poslednou časťou programu bola kolekcia modelov REXONA CRYSTAL od porotkyne Tatiany Kovaříkovej, ktorá sa kvalitou ani nedala porovnať so súťažnými kolekciami. Víťazmi boli všetci zúčastnení.

Tento čierny, ale veľmi príjemný a inšpiratívny večer sa skončil koktail párty, pri odchode z ktorej sme dostali taštičku ako pozornosť od značky Rexona.

Fotky z tejto akcie nájdete na stránke http://rexona.sk/#Exhibition

Leona Smržová & Jana Farbáková, 1.P MNO

späť