mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1594
mod_vvisit_counterVčera476
mod_vvisit_counterTento týždeň3327
mod_vvisit_counterMinulý týždeň7055
mod_vvisit_counterTento mesiac22060
mod_vvisit_counterMinulý mesiac13673
mod_vvisit_counterSpolu4512939

Kto je online

Máme  hostí: 55  pripojení
Úvod Rok 2010 Rozlúčka s maturantami
Rozlúčka s maturantami  PDF  Tlač  Email
Piatok, 14 Máj 2010 00:00

Piatok, 14. máj 2010 sa niesol v znamení štvrtákmi dlho očakávaného odchodu zo školských lavíc. Tak ako býva už na našej škole tradíciou, posledný deň pred akademickým týždňom patrí  slávnostnej rozlúčke s maturantmi. Po príhovoroch, krátkom programe, ďakovacích rečiach a odovzdaní kníh riaditeľkou školy študentom, ktorí dosahovali výborné študijné výsledky a reprezentovali školu, prišlo na rad samotné lúčenie aj v podobe pesničky z úst prvákov. Štvrtáci zavŕšili svoj každodenný pobyt v škole a opustili jej brány, aby sa počas nasledujúceho týždňa čo najlepšie pripravili na skúšku dospelosti.

Život nie je rozprávka, aj keby sme možno chceli, aby ňou bol. Každý z nás síce prechádza rôznymi úskaliami a nástrahami, ktoré na nás číhajú z viacerých strán, no nikdy nevieme, či koniec bude naozaj happyendom.

Preto Vám – milí štvrtáci želáme veľa síl nielen na maturitách, ale aj do ďalších krokov, aby sa Vám podarilo dosiahnuť všetko to, po čom túžite. Veď určite už viete, akú silu má to, čo chcete. A keď potom zablúdite do diaľok, o ktorých snívate, nechajte sa doviesť spomienkou späť domov.

späť

fotogaléria