mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes4644
mod_vvisit_counterVčera2019
mod_vvisit_counterTento týždeň9167
mod_vvisit_counterMinulý týždeň17586
mod_vvisit_counterTento mesiac33492
mod_vvisit_counterMinulý mesiac32448
mod_vvisit_counterSpolu4556819

Kto je online

Máme  hostí: 85  pripojení
Úvod Rok 2019 SLAVOMÍRA VLASOVÁ a ANDREA POJEZDÁLOVÁ na spoločnom prehliadkovom móle
SLAVOMÍRA VLASOVÁ a ANDREA POJEZDÁLOVÁ na spoločnom prehliadkovom móle  PDF  Tlač  Email
 
Dňa 8.3.2019 sa v kultúrnej sále kúpeľného mestečka Turčianske Teplice konal slávnostný program pri príležitosti Medzinárodného dňa žien. Súčasťou slávnostného programu bola aj módna prehliadka dvoch úspešných slovenských dizajnérok: Slavomíry Vlasovej a Andrei Pojezdálovej. Obe návrhárky sú absolventkami našej školy, pričom Slávka Vlasová pôsobí v súčasnosti na našej škole aj ako pedagóg v rámci odboru Odevný dizajn.
Andrea Pojezdálová aj Slavomíra Vlasová prezentovali v rámci prehliadok širší výber z ich tvorby, odevy boli veľmi inšpiratívne, štýlovo prechádzali od nápaditého minimalizmu, cez etno prvky a sviežu eleganciu až po luxusné večerné kúsky, ktoré učarovali nejednej dáme v hľadisku.
Na prehliadke sa ako modelky zúčastnili aj študentky našej školy, konkrétne Miriam Harichová, Karin Kohutiarová, Viktória Janckulíková a Terézia Strapcová.
 

text a foto: Andrea Némethová

späť