mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes4308
mod_vvisit_counterVčera476
mod_vvisit_counterTento týždeň6041
mod_vvisit_counterMinulý týždeň7055
mod_vvisit_counterTento mesiac24774
mod_vvisit_counterMinulý mesiac13673
mod_vvisit_counterSpolu4515653

Kto je online

Máme  hostí: 84  pripojení
Úvod Rok 2018 Prvé dve miesta v súťaži Netradičná módna prehliadka
Prvé dve miesta v súťaži Netradičná módna prehliadka  PDF  Tlač  Email
 
Začiatkom decembra sa v  Považskej Bystrici  konala súťaž v rámci II. časti súťaže Výtvarných alternatív 2018 -  Netradičná módna prehliadka na tému MOZAIKA. Išlo o  XX. ročník celoslovenskej prehliadky v tvorbe netradičných odevov a módnych doplnkov pre žiakov ZUŠ a SŠ s textilným zameraním.

 

 

Študentky pomaturitného štúdia modelovania a navrhovania odevov získali 1. miesto s farebnou kolekciou KABÁTY, v kategórii č. 3 : pre stredné školy s výtvarným a umeleckým zameraním. Kolekcia flaušových kabátov bola inšpirovaná tvorbou Ľudovíta Fullu. Kreatívna skupina, ktorá si zaslúžila túto cenu tvorí  Barbora Florková, Karin Kohutiarová, Kristína Pigová, Dominika Mojčáková a Zuzana Zaťková.

Okrem prvej ceny získala takisto študentka pomaturitného štúdia odboru - modelovanie a navrhovanie odevov krásne 2. miesto v kategórii č. 3 : pre stredné školy s výtvarným a umeleckým zameraním s modrobielou  kolekciou SPIRITUAL, Margaréta Uskobová.

Meggy s touto kolekciou debutovala v Prahe, kde na súťaži Fashion Games 2017 vyhrala 1.miesto. Kolekcia je inšpirovaná,  ako už názov napovedá sakrálnymi mozaikami.Srdečne gratulujeme!